Nazorg

Ook na het regelen van uw hypotheek, verzekeringen of andere oplossingen help ik u graag bij eventuele vragen over uw financiële zaken. Ook biedt Passie voor Financieel Advies verschillende serviceabonnementen aan om er voor te zorgen dat uw financiële producten ook in de toekomst passen bij uw situatie.
Verder houden we u uiteraard op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen die mogelijk impact hebben op de producten die u via Passie voor Financieel Advies heeft afgesloten. Dit gebeurt door middel van een maandelijkse nieuwsbrief en berichten op onze de website van Passie voor Financieel Advies. 

Service abonnementen
Verandert je leven, dan zorg ik dat het advies wordt geactualiseerd samen met de daaraan gekoppelde product(oplossingen). Denk bijvoorbeeld aan risicodekkingen of uw vermogensopbouw. En staan er veranderingen op stapel die mogelijk van invloed zijn op jouw situatie, dan laten ik je dat weten. Ik onderhoud het aan jou verstrekte advies, zodat je ook over 3, 6 of 9 jaar net zo zorgeloos kunt blijven wonen als nu. Daar zorg ik voor.