Waarom kiezen voor Passie voor Financieel Advies

100% onafhankelijk 
Wij vergelijk meer dan 25 verschillende aanbieders van hypotheken en verzekeringen. Ons kantoor is 100% onafhankelijk dit houdt in dat wij geen contractuele afspraken hebben met de maatschappijen waarin wij adviseren. Zo garanderen wij dat jouw belang altijd bovenaan staat en de keuze voor een maatschappij is gebaseerd op jouw wensen en situatie.

Persoonlijk advies 
Bij Passie voor Financieel Advies adviseren wij op basis van je netto besteedbaar inkomen. Hierdoor wordt er rekening gehouden met je totale inkomsten en uitgave patroon en niet alleen met  de standaard hypotheeknormen. Dit zorgt ervoor dat het gegeven advies en de gemaakte keuzes goed aansluiten op je persoonlijk financiële situatie en je niet zomaar voor verrassingen komt te staan.

Uw eigen adviseur 
Passie voor Financieel Advies is een kleinschalig kantoor hierdoor bij ons geen keuzemenu’s als je belt, maar direct contact met je adviseur. Bij Passie voor Financieel Advies heb je je eigen adviseur die je begeleidt tijdens het adviestraject. Zo hoef je je  verhaal niet telkens opnieuw te doen en is de adviseur op de hoogte van je situatie. Wel zo prettig.

WFT-gecertificeerde adviseurs 
Om er voor te zorgen dat je het beste advies krijgt zorgen wij ervoor dat bij Passie voor Financieel Advies onze adviseurs de benodigde wettelijke opleidingen hebben gevolgd. Ook gedurende het jaar zijn onze adviseurs continue bezig zich bij te scholen en er voor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkeling en wetgeving op financieel gebied. Zo ben je gegarandeerd van een advies dat voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast leggen onze adviseurs de bankiers eed of belofte af. Waarin zij verklaren in hun handelen jouw belang centraal te stellen.