Een volgende woning kopen


Heb je al een woning, maar ben je toe aan een volgende stap? Super! Als doorstromer op de woningmarkt weet je al hoe het kopen van een huis in zijn werk gaat. Maar toch brengt een volgende woning nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. En daarom ik voor jou klaar om je daarbij te helpen!

Misschien wil je groter wonen, of juist kleiner. Wellicht zoek je een plek dichter bij je werk, of juist in een rustigere omgeving. Wat je situatie ook is, ik ben er om het financiƫle plaatje helder en haalbaar te maken. Ik bespreek samen jouw wensen en mogelijkheden, en bekijken hoe we de overwaarde van je huidige woning het slimst kunnen inzetten voor de aankoop van je nieuwe thuis.

Tijdens een informeel, maar informatief gesprek nemen ik je huidige hypotheek onder de loep. Kunnen we die meenemen, of is oversluiten naar een nieuwe hypotheek met wellicht gunstigere voorwaarden een betere keuze? Ook de fiscale gevolgen pakken we samen aan. Ik zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

En natuurlijk staan ik ook klaar met advies over het verzekeringen, het regelen van een taxatie en het regelen van alle financiƫle zaken die daarbij komen kijken.

Neem contact op en maak een afspraak. Laten we samen jouw woondroom waarmaken!