Over Passie voor Financieel Advies

Missie
Passie voor Financieel advies is een 100% onafhankelijk financieel advies kantoor. Bij Passie voor Financieel Advies staat het creëren van financiële rust voorop.  Dit begint met oprechte aandacht voor jouw als klant en het geven van een advies dat is afgestemd op jouw situatie. Vervolgens regel ik het best passende product voor je naar aanleiding van het gegeven advies.

Kernwaarden
De kernwaarden van Passie voor Financieel advies zeggen iets over waar ik voor sta als ondernemer en adviseur.
De kernwaarden van Passie voor financieel advies zijn passie, echt en duurzaamheid.

Passie
Ik doe mijn werk met volle overgave.
Ik stel alles in het werk om de beste oplossing te vinden voor jou als klant.
Ik heb plezier in wat ik doe.

Echt
Ik ben authentiek en ben betrouwbaar op mij kan je bouwen.
Ik geef en sta open voor feedback.
Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wenst te worden.

Duurzaamheid
Ik zet in op een duurzame relatie met jou als klant.
Duurzaamheid is een integraal onderdeel van het advies.
Ik draag bij aan de leefbaarheid van de regio.