Je eerste woning kopen

Ben jij klaar voor je eerste woning, maar zie je door de bomen het bos niet meer als het om hypotheken gaat? Geen zorgen, je bent niet alleen! Bij mijn hypotheekadvieskantoor help ik je graag op een heldere en informele manier door dit financiële avontuur.

Als starter op de woningmarkt heb je waarschijnlijk een heleboel vragen. Hoeveel kan ik lenen? Welke hypotheekvorm past het best bij mij? En wat zijn nou precies die bijkomende kosten? Ik snap dat het best spannend kan zijn. Daarom sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap.

Ik beginnen met een kennismakingsgesprek waarin ik jouw wensen en mogelijkheden uitgebreid bespreek. Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Samen kijken we naar jouw financiële situatie en je toekomstplannen. Op basis daarvan geef ik je een helder beeld van wat je kunt lenen en welke hypotheekvorm het beste bij jou past.

Maar daar houden de services niet op! Ik helpen je ook met het regelen van een taxatie, het aanvragen van een hypotheekofferte en het doorlopen van het hele kooptraject. Kortom, ik ben er voor je, van het eerste oriënterende gesprek tot het moment dat je de sleutels van je nieuwe huis krijgt.

Neem gerust contact met me op en maak een afspraak. Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt!