• 100% onafhankelijk
  • Helder en persoonlijk advies
  • Rust en overzicht in uw financiĆ«le situatie
Hypotheekadvies

Hypotheken

Het kopen van een woning is voor de meeste mensen de grootste investering die ze doen in hun leven en met de steeds veranderende en ingewikkelder wordende wet- en regelgeving op het gebied van woning financieringen is het belangrijk om je goed te laten adviseren over wat het beste is in uw specifieke situatie. Ik bespreek graag uw wensen en welke mogelijkheden er voor uw specifieke situatie zijn.

Starters

Een eerste woning kopen is een grote stap en als starter op de woningmarkt komt er een hoop op je af. Vragen zoals wat kan ik lenen, welke maandlast hoort hierbij en wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt of werkloos raak? Het is dan fijn dat je een hypotheekadviseur hebt die met je meedenkt en komt met de beste passende oplossing voor jou. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een passende hypotheek voor de aanschaf van je eerste woning. 

 

Ondernemer in privé

Als ondernemer is het soms een uitdaging om een financiering voor de aankoop van je woning geregeld te krijgen. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken voor ondernemers in privé weet ik als geen ander waar een hypotheekverstrekker naar kijkt. Hierdoor kan ik u snel duidelijkheid geven over de mogelijkheden. Ook als startende ondernemer is er vaak meer mogelijk dan u denkt, soms is een hypotheek al mogelijk vanaf het moment dat u 6 maanden aan het ondernemen bent. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Ik maak graag een afspraak om uw wensen door te nemen. 

 

Senioren

Bent u met pensioen en wilt u een deel van uw overwaarde opnemen om bijvoorbeeld een schenking te doen of wilt u gewoon geld achter de hand hebben om leuke dingen van te doen? Er zijn steeds meer mogelijkheden om dit te regelen ook als u enkel een AOW-inkomen heeft. Welke oplossing het beste is ligt aan uw persoonlijke situatie. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Maak dan snel een afspraak.